De job:

Je bent verantwoordelijk voor applicatie- en systeembeheer op drie platforms; Windows, Mac en Linux. Daarnaast is er voortdurend sprake van applicatieontwikkeling op een eigen ontwikkeld ordervolgsysteem (JTS) in combinatie met Open-ERP (in PHP en Python). Het betreft hier intern gerichte ontwikkelingen zoals de optimalisering van de processen, als ook extern gerichte ontwikkeling, zoals het opzetten van diverse webordering-systemen of het integreren van klant- en leverancierssystemen met ons ordervolgsysteem.

Wat breng je mee:

Een grote dosis inzet, creativiteit en innovatiekracht. Affiniteit met de grafische industrie. Ervaring met PHP, Linux of Python, of de wil om deze talen ‘on the job’ te leren. Je hebt bij voorkeur affiniteit met de grafische industrie. Je bent betrokken, communicatief pro-actief, met veel eigen verantwoordelijkheid. Je hebt de ambitie om mee te denken over bedrijfskundige vraagstukken, kunt je uitstekend inleven en vraagstukken vertalen naar oplossingen in software.

We bieden:

een uitdagende baan met grote diversiteit en verantwoordelijkheid in een modern dynamisch bedrijf. Je werkt nauw samen met directie en wordt betrokken bij strategische ontwikkelingen. Uiteraard een prima salaris en perspectief.

Wij:

Dereumaux XL is markleider op het gebied van grootformaat productie printen voor binnen en buiten reclame, decoratie en industriële toepassingen. Met ca. 35 medewerkers verwerken we 1500 orders per maand en printen we met inkjet technologie 750.000M2 full-colour op doek, textiel en panelen per jaar. Locatie: Eindhoven. Site: XL prints bv

Solliciteren?

Wil je meer informatie of solliciteren, mail naar personeel@xlprints.nl