Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

senior internetontwikkelaars gezocht

  • Manda-Marieke Schuurer

    Hoogwaardig maatwerk, zo kunnen we de deskundigheid van Garibaldi op het gebied van internetprojecten samenvatten. We rekenen het ontwerpen, bouwen en onderhouden van grote, technisch geavanceerde (database driven) internetapplicaties tot onze specialiteit. Kernbegrippen bij dit soort applicaties zijn:

    *koppelingen met bestaande systemen

    *grote en gecompliceerde databases

    *personalization

    *content management systemen

    *localization

    Voor Garibaldi is Microsoft een belangrijk platform. Wij ontwikkelen veel van onze sites op Windows NT/2000. Wij gebruiken daar de volgende produkten voor: IIS, ASP, JSP, SQL Server 6,5/7/2000. We maken veel gebruik van COM objecten, die we ontwikkelen met Visual Basic en C++.

    Om platform-onafhankelijk websites te kunnen ontwikkelen, zijn op dit moment de producten die gebaseerd zijn op J2EE toonaangevend. Garibaldi werkt in huis voornamelijk met BEA Weblogic Server 6.0, de internationale marktleider op dit gebied. Omdat J2EE een internationale standaard is, kunnen we deze expertise ook toepassen bij andere J2EE producten, bijvoorbeeld Websphere en Apache.

    Wij zoeken senior ontwikkelaars die zowel intern als op locatie bij onze klanten wensen kunnen vertalen in een database driven weboplossing. We vragen behalve een HBO of universitaire opleiding als achtergrond ook een aantal jaren ervaring met ASP, JSP en/of Perl, PHP3, lifewire en de bereidheid andere talen te leren. Wat betreft databases heb je kennis en ervaring met outer joins, subselects, transacties en stored procedures. Je hebt een visie op het creëren van database-modellen.

    Als senior bij Garibaldi heb je ook een coachende rol. Doorgroei naar de functie van technisch projectleider behoort tot de mogelijkheden.

    Voor informatie over onze bedrijfscultuur en arbeidsvoorwaarden verwijzen we je graag door naar onze website (www.garibaldi.nl). Want over werken bij Garibaldi kunnen we je een heleboel vertellen.

  • arvin romswinckel

    ik heb interesse voldoe aan een belaNGRIJK DEEL VAN JULLIE EISSEN PAKKET

    RUIM 20 JAAR ERVARING IN DIVERSE ONTWIKKEL TRAJECTEN

    VOORAL HET GEBIED CONCEPT NAAR REALISATIE IS WAT MIJ TREKT

    ZOEK MET NAME WERK OP PROJECTBASIS