Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Ik spider alles!

  • Lex den OUdsten

    Ik ben een 22-jarige student die zich heeft gespecialiseerd in spidertechnieken.

    http://ikspideralles.wordpress.com/

    Ik heb een aantal vacature-spiders gemaakt voor recruiters die dagelijks op de hoogte willen blijven van het nieuwste vacature-aanbod.

    HEb ook een spider gemaakt van bedrijvendata uit online gidsen tbv leads voor een marketingbedrijf; deze data heb ik zo gepresenteerd dat ze gebruikt konden worden als bellijst voor een callcenter.

    Ik heb ook voor een grote landelijke makelaar een spider gemaakt die huizen van particulieren van een advertentiesite spidert; zij gebruikten deze informatie om de particulieren te benaderen en hun diensten onder de aandacht te brengen. Maar deze info is natuurlijk ook interessant voor verhuisbedrijven.

    Ik heb ook een spider gemaakt voor produkt/prijs vergelijking.

    Alles is mogelijk…

    Op mijn website http://ikspideralles.wordpress.com/ vindt u meer info.

    WIlt u uw eigen FUnda? Of eigen autoscout?

    Ik lever de data op maat in excel format; indien de data in een database "geschoten moet worden, geldt mijn uurtarief van 25 euro.

    WIlt u u

  • h van telgen

    Dag Lex,

    Wij hebben een eigen call center en bellen uit data van de gouden gids. Graag willen wij dat aanvullen met online gegevens die recenter zijn.

    Wil je contact opnemen . Graag hierbij aangeven welke vragen je beantwoord wilt hebben om een indruk van de mogelijkheden te hebben.

    Hans v Telgen

    www.goodwill.nl